Om Bølgetopp ultralyd

Ny behandlingsform,
Bølgetopp ultralyd Teknologien

Bølgetopp ultralyd-apparatet består av en computer og behandlingshode som under behandlingen avgir såkalte PP (Peak Point) lydbølger til vevet.

 

PP lydbølger er velkjent innen indremedisin ved behandling av for eksempel nyrestein og gallestein

 

Ved smerte og forkalkning

Primært anvendes lydbølge-behandlinger ved kroniske indikasjoner som for eksempel kalkavleiringer i ledd eller sener som et alternativ til kortison eller kirurgi.

 

Behandlingsmetoden er ny og gir oppsiktsvekkende gode resultater helt uten bivirkninger.

 

Etter hvert er indikasjonsområdet blitt ganske bredt, idet ny forskning dokumenterer at denne behandling, i tillegg til pulverisering av kalken, også stimulerer lokale stam-celler og dette gir nye muligheter for regenerasjon av knokkelvev, leddbrusk og senevev.

 

Bølgetopp ultralyd er produsert i Sveits og behandlingen er meget effektiv, de aller fleste opplever merkbar bedring / synlige resultater allerede etter første behandling.

 

 

 

cellsonix

Dette apparatet er den eneste maskinen som kan indikere vevskader, og på den måten får klienten det optimale behandlingsforløp.

 

Unge mennesker (under 50år) kan behandles to ganger i uken, mens de som er eldre bør holde seg til en behandling pr uke. Det må være noen dager mellom behandlingene, fordi kroppen arbeider mye med å forbrenne og få ut avfallstoffene.

 

De fleste som behandles med bølgetopp ultralyd blir også satt på urterens fra Herba Plus under behandlingen.